What’s New?! De Lean Universiteit Nieuwsbrief & Facebook

Het is alweer een tijdje geleden dat ik mijn laatste artikel plaatste op Lean Universiteit. Voor mij persoonlijk was dit artikel een klein hoogtepunt sinds ik ben begonnen met de Lean Universiteit. Ik heb er namelijk een flink aantal reacties op gekregen, zowel op de site zelf als via Twitter.

Daarvoor ben ik jullie erg dankbaar!

Reacties laten mij zien dat ik op de goede weg ben, dat mensen mijn posts kunnen waarderen en ze aanzetten tot denken. Ze leveren leuke discussies op en zijn voor mij voer voor nieuwe artikelen rondom lean manufacturing.

Interactie met mijn lezers geven mij  in ieder geval de meeste voldoening uit dit blog. Het is namelijk leuk om met gelijkgestemde te sparren over problemen die we tegen komen in organisaties. Daarom ben ik afgelopen maand gestart met twee nieuwe initiatieven voor de Lean Universiteit.

De Lean Universiteit Nieuwsbrief

Zoals de vaste bezoeker van de Lean Universiteit waarschijnlijk al wel is opgevallen is er een inschrijfformulier toegevoegd aan de rechterkant van de website. Via dit formulier kun je jezelf inschrijven voor de Lean Universiteit Nieuwsbrief. Zoals je ziet kan het designtechnisch allemaal nog wel wat beter, maar het begin is er ;)

Deze nieuwsbrief bevat meer exclusieve content die aansluit bij de artikelen op deze site. Ik zal je niet lastig vallen met dagelijkse e-mails voor algemene, uitgekauwde en nutteloze info of volspammen met reclame uitingen.

Ik stuur je alleen een mailtje als ik denk dat ik iets gevonden heb waar de lezers van de Lean Universiteit iets aan hebben. Bijvoorbeeld een leuk artikel op andere websites of een verassend boek waar je niet zo snel aan zou denken.

Ook zullen exclusieve en nieuwe projecten die ik in het kader van de Lean Universiteit op ga starten als eerste beschikbaar zijn voor mijn nieuwsbrieflezers, misschien wordt sommige exclusieve info zoiezo niet openbaar (buiten de nieuwsbrief om dan ;) )

Schrijf je dus snel in voor de Lean Universiteit Nieuwsbrief!

Een tweede toevoeging aan het Lean Universiteit netwerk is de nieuwe facebookpagina (ik zou het leuk vinden als je deze even zou liken). Ook deze heb ik opgezet met meer interactie als doel. Ik denk ten slotte dat we meer van elkaar kunnen leren door te discussieren en Facebook is daar een ideaal platform vorm voor.

Ga dus naar de facebookpagina en meld je aan!

Geplaatst op by Rick Konings in Lean Manufacturing