De Grand Opening Van De Lean Universiteit Webshop

Lean boekenZoals je misschien al wel was opgevallen is het menu uitgebreid met een nieuwe pagina. Nou ja, pagina… eigenlijk is het meer een grote aanbouw, namelijk de Lean Universiteit Webshop. Het staat allemaal nog in de kinderschoenen, maar ik kon niet wachten om live te gaan en zie hier het resultaat. Ik zal het in deze post kort houden en even samenvatten wat deze toevoeging allemaal omhelst, lees dus snel verder.

Lean Boeken, Six Sigma en QRM

Een groot deel van de kennis die we hebben en de kennis die we nog zullen verkrijgen komt uit het lezen van boeken, veel boeken. Het aanbod is daarom dan ook gigantisch, kijk alleen maar naar de duizenden managementboeken die in omloop zijn en het aantal dat daar wekelijks aan wordt toegevoegd.

De webshop die ik voor deze site heb opgezet bevat op dit moment dan ook alleen boeken, boeken over bijvoorbeeld lean manufacturing. Naar mijn mening zijn er een paar echte ‘must-reads’ op het gebied van Lean, daarover binnenkort meer, maar ze zijn in ieder geval nu al te koop in de webshop tegen erg sterke prijzen.

Daarnaast heb ik ook al een selectie boeken over Six Sigma en QRM toegevoegd en zal de winkel de komende tijd meer en meer uitgebreid worden met boeken over Lean, Six Sigma, QRM, etcetera.

Het vervolg

Deze post heeft je even kort kennis laten maken met de Lean Universiteit Webshop. Alles staat nog in de kinderschoenen en zal verder uitgewerkt moeten worden, maar daar zal ik volgende week wat uitgebreider op in gaan. Nu ben ik in ieder geval blij dat de shop online staat en dat ik even snel deze post heb kunnen plaatsen.

Houd de site dan ook in de gaten voor meer informatie!

See you next week!

-Rick

Geplaatst op by Rick Konings in Lean boeken, Lean Manufacturing, Lean Universiteit Bibliotheek, Lean Universiteit Webshop