Aanstaande Donderdag, Het 5e HAN Lean Event

Zoals ik in mijn vorige post over het komende Lean Event als schreef, aankomende donderdag 31 januari is het weer zover, het 5e HAN Lean Event. Vorig jaar heb ik als student mogen deelnemen aan dit evenement en het heeft mij een aantal leuke en interessante contacten opgeleverd.

Het je je dus nog niet opgegeven voor aankomende donderdag, doe dit dan nog snel. Want ik denk dat jij als lezer van dit blog zeker iets kunt opsteken van dit event.

Dagprogramma

Het lectoraat Lean heeft ook dit jaar weer een uitgebreid programma samengesteld, een overzicht is hieronder te vinden. Bron: Leancirle

han lean event

Lean Projecten 2013

Ook dit jaar zijn de studenten van de HAN die de minor World Class Performance volgen weer aan de slag gegaan bij verschillende bedrijven. De projecten die ze daar hebben gedraaid zullen ze dan ook komen presenteren tijdens het HAN Lean Event.

Uit eigen ervaring (ik heb deze minor tenslotte vorig jaar ook gevolgd) kan ik zeggen dat dit voor studenten een erg leerzame ervaring is. Je krijgt kritische vragen over je project en enorm goede feedback over wat je hebt bereikt en hoe je dat gedaan hebt.

Hieronder zie je een overzicht van alle projecten en de bijbehorende studenten, tijdstippen en lokalen. Bron: Leancirle

han lean event

Ik hoop je dus aankomende donderdag te ook te zien op het HAN Lean Event. Laat even een reactie achter als je ook komt of kijk voor meer informatie op Leancirle.

Geplaatst op by Rick Konings in Lean Manufacturing, Rick Konings